Kaksi ihanaa - Suomenlammas ja angora

Yhdistin kaksi aivan ihanaa kuitua, kotoisan lähilampolan suomenlampaan ja omien angorakanieni suloisen pehmoisen kuidun. Tällä yhdistelmällä langan käyttötarkoitus sopii aivan kaikenlaisiin neuleisiin. Suomenlampaan joustavuus ja hoitava lanoliini yhdistettynä angoran pehmeyteen on yksi ihanimmista langoista. Jo neuloessa voit tuntea langan ihanuuden, puhumattakaan neulepinnasta, jossa on juuri sopivassa suhteessa pörhöä. Koska lanka on käsin kehrätty yksisäikeiseksi se pömpsähtää ihanasti valmiina neulepintana. Tässä langassa ei ole minkäänlaista teollista vaikutelmaa vaan autenttinen, elävä ja struktuurinen pinta. Jos etsit alkuperäistä tuntumaa uskallan suositella sinulle juuri Kaksi ihanaa- lankaa. 

Lankaa löytyy kahdella sekoituksella. Enemmän tai vähemmän angoraa. Kevyempään neuleeseen kannattaa valita 15% sekoitus. Tässä lankaan on laitettu sen verran angoraa (15%), että langan tuntuma pehmenee vielä hitusen jo pehmeän suomenlampaan kanssa. Jos valitset 30% sekoituksen luo angora sekoitukseen jo selkeän lämpöhyödyn olematta kuitenkaan liian kuuma tai raskas. Tämä lankaa luonnollisesti pörhöytyy enemmän. Mielestäni kumpikaan lanka ei juurikaan pölise neuloessa.

Miten nämä kaksi voikaan olla niin ihania! 

Huom! Pienet metrivaihtelut suunnilleen saman grammamäärän sisällä eivät juurikaan näy neuleessa, koska neulepinta on elävä muutenkin pienten paksuusvaihteluiden vuoksi, joka on yksisäikeisen ominaisuus.

Jos haluat isomman erän, uskallathan ottaa yhteyttä ja tilata, niin kehrään sinulle henkilökohtaisesti juuri haluamasi määrän. 

Ja vielä. 30% omaava lanka on puhtaamman valkoista, koska angoraa enemmän.

Valitse variaatio:

Alkaen 33,00 €