aavaKNITS putiikki

Hei käsityöläinen, sielunsisar ja hengenheimolainen. Astu sisään putiikkiin ja hypistele ihania käsityömateriaaleja ja tuotteita. Kaikki tuotteet ovat käsintehtyjä puhtaista materiaaleista ja suurella rakkaudella. Olet lämpimästi tervetullut.

Nyt putiikissa uudet minivyyhdit! Ja toimitukset joulun ajan edullisempia! Minivyyhdistä tekee jo mukavasti kuviota sukan tai lapasen varteen. Kuidut 25g:n asti kirjetoimituksena!

Langat ja kuidut

Täältä löydät käsinkehrätyt kotimaiset 100% angoralangat. Angora on omien angorakaniemme kuitua. Kanit keritään hellästi lepertelyjen ja pusujen lomassa 4 kertaa vuodessa. Kanit nauttivat silminnähden omasta salonkihetkestään. Ihanan eettistä ja ekologista, todellista lähilankaa, jota voin nyt sinulle tarjota. 

aavaKNITS - angoralanka on luksuslankaa, jonka lämpöarvot ovat vertaansa vailla. Loihdi taitavilla käsilläsi langastamme mitä ihanimmat rannekkeet, vanttuut, huivit, päähineet tai muut neuleihanuudet. Angoralanka tehostelankana tuo kivan efektin esimerkiksi kuvioissa tai raidoissa.

Angorakuitu on kiva kehrättävä, koska se ei juurikaan tuoksu. Se on pitkää ja vetolujuudeltaan yllättävän vahvaa. Angorakuitua voi sekoittaa muiden kuitujen tai villojen kanssa keskenään, jolloin jo pienenä määränä se antaa ihania ominaisuuksia käsinkehrätylle langalle. Kokeile ja ihastu.

Topsit ja kuidut