Kaksi ihanaa - Supersoft - Käsinkehrätyt minikerät

Ihanat 30% angoraa sisältävät minikerät ovat täällä! Kaksi ihanaa - Supersoft- minikeristä voit koota itsellesi juuri halutun määrän tarvitsemaasi projektiin. Supersoft kerät on kehrätty käsin erikoistekniikalla ja ovat tuntumaltaan kuin hahtuvalanka, kuitenkaan olematta yhtä haurasta.  Suomenlampaan villapohja 70% tuo Kaksi ihanaa - lankaan ryhtiä ja joustavuutta ja tekee siitä monikäyttöisen. Olen valinnut suomenlampaan villan tarkoin ja siksi se on lähes merinon veroista pehmeydeltään. Lisäksi pehmeyttä on haettu kehräystekniikalla. Siksi tämä lanka soveltuu myös herkemmälle iholle. Kerät on keritty käsin niin, että lanka soljuu mukavasti myös kerän sisältä.

Metrimäärät ovat  välillä 50m-140m/20g. Kerän grammamäärän ei kannata antaa hämätä, koska lankaa voi kertyä jopa 700m sadalle grammalle. Kerro ilmoitettu metrimäärä viidellä, niin saat metrimäärän/100g. Näin pystyt tekemään arvion, kuinka paljon keriä tarvitset kulloiseenkin projektiin. Monissa nykyajan neuleohjeissa ilmoitetaan langan menekki myös metreinä. 

Tilauksesta teen myös isompia vyyhtejä haluamallasi vahvuudella, jos tarvetta sellaiseen on, jotakin jo löytyy valmiinakin 50g vyyhdeissä. Hinta kerälle määräytyy langanvahvuuden mukaan. Ohuempaan lankaan kuluu valmistusaikaa moninkertaisesti verrattuna vahvempaan. 

Käsinkehrätty lanka pömpsähtää neuloessa, siksi puikkosuosituksiin on ilmoitettu laaja skaala. Puikkosuosituksiin ei kannata takertua vaan testaa rohkeasti myös isompia puikkoja. Tällöin neuleesta tulee kevyempi ja lankaakin kuluu vähemmän. Todellinen neuletiheys määräytyy kunkin neulojan käsialasta riippuen. Ohjeen neuletiheyteen päästäksesi voit valita puikon koon niin, että tiheämpään neuletiheyteen päästäksesi pienennät puikkokokoa ja isompaan ( eli pienempi silmukkalukema/10cm) valitset isommat puikot.

Kaksi ihanaa - langasta neulot tai virkkaat mitä ihanimmat työt. Lanka soveltuu hienosti huiveihin, pipoihin, vanttuisiin aina neulepaitaa myöden.

Voiko olla ihanampaa lankaa neuloa, kun tietää, että tuotantopolku on eettinen ja tuote puhdasta, ilman tehdasjäämiä tai mikromuovia.

Käsinpesu 30 °C tai tuuletus

Lace yli 600m/100g, puikko tai koukku 1,5 - 3

Ligt Fingering 500-590m/100g, puikko tai koukku 2 - 4

Fingering 400-490m/100g, puikko tai koukku 2,5 - 5

Sport 300-390m/100g, puikko tai koukku 2,5 - 6

DK 200-290m/100g, puikko tai koukku 3,5 - 7

Worsted/ Aran 100m/100g, puikko tai koukku 4 - 8

Chunky/Bulky 50m/100g, puikko tai koukku 7 - 10

Suomenlammas 70%, Angora 30%

Koko 20g

Valitse variaatio:

Alkaen 9,60 €