Langat

Angorakanin karva on erittäin ohutta ja siinä on runsaasti ilmaonkaloita. Angora on microniarvoltaan 12-16, joka tarkoittaa sitä, että se on yksi hienoimmista kuiduista. Samaan hienousluokkaan yltävät vain kashmir ja vikunjan villa. Angoran kuitupituus on n. 7-15cm.

Suuri lämmöneristämiskyky: karvan ilmaonteloiden ja langan hienojen karvojen väliin varastoituneen ilman ansiosta sillä on erinomainen lämmöneristämiskyky.

Superpehmeää: karvan suomumaista pintaa peittää ohut vahakerros, joka hylkii vettä ja saa karvan tuntumaan kiiltävältä ja sileältä. Tuntuu iholla miellyttävältä.

Arvokasta: kaninkasvatuksen vaativuudesta, pienistä tuotantomääristä ja käsinkehräyksestä johtuen angoralanka on arvokasta.

Suuri kosteudenimemiskyky: angoralanka pystyy imemään jopa 60% kosteutta omaan painoonsa nähden tuntumatta silti kostealta. Siksi se sopii erinomaisesti esim. lapasten materiaaliksi.

Hieno efektikuitu: Jo pieninä määrinä muiden kuitujen ja villojen joukossa pääset nauttimaan angoran hienoista ominaisuuksista