Angora Kehruu - Kuitu - Avatar

Avatar on musta angorakanityttö. Avatar on herkkä, mutta luottavainen neiti. Avattarella on huippulaatuinen villa luksuslankojen kehruuseen. 

Angorakuidun ominaisuudet ovat vertaansa vailla ja sitä voi mainiosti yhdistellä muihin kuituihin. Angoravilla antaa hienon efektin, kun sitä sekottaa muihin luonnonkuituihin. Toki 100% angora on pehmein ja lämpimin.

Angoranvilla  tulee omilta lemmikkikaneiltamme, joten kuitu on erittäin eettistä. Angora keritään hellästi, kanin nauttiessa salonkihetkestään. Angorakani keritään kanin hyvinvoinnin vuoksi, kuten lampaatkin. Kuitua ei käsitellä tai pestä parhaiden kehruuominaisuuksien säilyttämiseksi. Suosituksena onkin pestä hellävaroen vasta valmis lanka.

Kaikki kuidut ovat luonnonväreissä ja nimetty kaniemme mukaan. Värinimitys tulee angorakanien standardeista, eivätkä vastaa niinkään silminnähtävää väriä, koska kanin väri määritellään kanin pään värin mukaan, joka aina tummempi. Väreissä saattaa olla myös vaihtelua, riippuen kerintäajankohdasta. Samaa sävyä saadakseen kannattaa tilata tai pudottaa koriin aina koko käyttöerä.

Väri: musta, lankana harmaa

Kuidun pituus: 7-12cm

Kuidun pituus vaihtelee riippuen kerinnän ajankohdasta.

1 erä 25g6,50 €