Angora Kehruu - Kuitu - Juuri nyt Jackpotin kuidut edullisella toimituksella!

Avajaistarjous -20%

Jackpot on vertaansa vailla oleva kantauroksemme. Hän on periyttänyt toinen toistaan suloisempia angoralapsia. Jackpot on oikea pusupoika, nauttii sylittelystä ja paijailusta. 

Jackpot villa on superpehmeää angorakuitua luksuslankojen kehruuseen. Angoravillan ominaisuudet ovat vertaansa vailla ja sitä voi mainiosti yhdistellä muihin kuituihin tai kehrätä ylellistä 100% angoralankaa. Kuitu tulee omilta angorakaneiltamme, joten kuitu on erittäin eettistä. Angora keritään hellästi, kanin nauttiessa salonkihetkestään. Kuitua ei käsitellä tai pestä parhaiden kehruuominaisuuksien säilyttämiseksi. Suosituksena onkin pestä hellävaroen vasta valmis lanka.

Kaikki kuidut ovat luonnonväreissä ja nimetty kaniemme mukaan. Värinimitys tulee angorakanien standardeista, eivätkä vastaa niinkään silminnähtävää väriä, koska kanin väri määritellään kanin pään värin mukaan, joka aina tummempi. Väreissä saattaa olla myös vaihtelua, riippuen kerintäajankohdasta. Samaa sävyä saadakseen kannattaa tilata aina koko käyttöerä.

Väri: Valkoinen, lankana lähes lumivalkoinen, Jackpot

Kuidun pituus: 7-12cm

Kuidun pituus vaihtelee riippuen kerinnän ajankohdasta.

1 erä 25g

Valitse Jackpot toimitus, niin lähtee edullisesti matkaan! Ei määrärajoitusta ja koskee vain Jackpottia!

2 - laatu on kuitua, jota syntyy kerinnän sivutuotteena. Kakkoslaatu sisältää ns. tuplaleikkauksia, hiukan huopunutta kuitua tai muuten vain diskattua kuitua. Se käy mainiosti täytteeksi tai askarteluun.

Valitse variaatio:

6,80 € 8,50 €