Angora Kehruu - Kuitu - Jackpot

Jackpot on vertaansa vailla oleva kanipoika. Jackpot on oikea pusupoika, nauttii sylittelystä ja paijailusta. Jackpot on erikoinen valkoinen angora, jolla on jäänsiniset silmät.

Jackpotin villa on superpehmeää angorakuitua luksuslankojen kehruuseen. Angoravillan ominaisuudet ovat vertaansa vailla ja sitä voi mainiosti yhdistellä muihin kuituihin tai kehrätä ylellistä 100% angoralankaa. Kuitu tulee omilta angorakaneiltamme, joten kuitu on erittäin eettistä. Angora keritään hellästi, kanin nauttiessa salonkihetkestään. Angorakani keritään kanin hyvinvoinnin vuoksi, kuten lampaatkin. Kuitua ei käsitellä tai pestä parhaiden kehruuominaisuuksien säilyttämiseksi. Suosituksena onkin pestä hellävaroen vasta valmis lanka.

Kaikki kuidut ovat luonnonväreissä ja nimetty kaniemme mukaan. Värinimitys tulee angorakanien standardeista, eivätkä vastaa niinkään silminnähtävää väriä, koska kanin väri määritellään kanin pään värin mukaan, joka aina tummempi. Väreissä saattaa olla myös vaihtelua, riippuen kerintäajankohdasta. Samaa sävyä saadakseen kannattaa tilata aina koko käyttöerä. Valkoinen on kuitenkin aina valkoinen.

Väri: Valkoinen, lankana lähes lumivalkoinen, Jackpot

Kuidun pituus: 7-12cm

Kuidun pituus vaihtelee riippuen kerinnän ajankohdasta.

1 erä 25g

Angoranvilla sopii myös huovutustöihin. Angorakuitua huovutettaessa suosittelen keskikarkeaa ja hienoa neulaa.

6,50 €