Angora Kehruu - Kuitu - Bluebird

Bluebird on sininen tyttökanimme. Bluebirdin kuitu on ihanaa ja väri todellakin taittaa siniseen. Kani on luonteeltaan ihan huippu, rakastaa paijailua ja banaania.

Luonnollisesti Bluebirdin villa on angorakuitua luksuslankojen kehruuseen. Angorakuidun ominaisuudet ovat vertaansa vailla ja sitä voi mainiosti yhdistellä muihin kuituihin tai kehrätä ylellistä 100% angoralankaa. Kuitu tulee omilta angorakaneiltamme, joten kuitu on erittäin eettistä. Angora keritään hellästi, kanin nauttiessa salonkihetkestään. Angorakani keritään kanin hyvinvoinnin vuoksi, kuten lampaatkin. Kuitua ei käsitellä tai pestä parhaiden kehruuominaisuuksien säilyttämiseksi. Suosituksena onkin pestä hellävaroen vasta valmis lanka.

Kaikki kuidut ovat luonnonväreissä ja nimetty kaniemme mukaan. Värinimitys tulee angorakanien standardeista, eivätkä vastaa niinkään silminnähtävää väriä, koska kanin väri määritellään kanin pään värin mukaan, joka aina tummempi. Väreissä saattaa olla myös vaihtelua, riippuen kerintäajankohdasta. Samaa sävyä saadakseen kannattaa tilata tai pudottaa koriin aina koko käyttöerä.

Väri: Sininen, siniseen taittava harmaa, SINIHARMAA

Kuidun pituus: 7-12cm

Kuidun pituus vaihtelee riippuen kerinnän ajankohdasta.

1 erä 25g6,50 €