Angora Kehruu - Kuitu - Bueno

Bueno = hyvä, kiltti, terve, hyvännäköinen. Siinä kanineidin osuva käännös. Bueno on hyväsydäminen 8 lapsisen perheen luonnonruskea kaunokainen. 

Buenolla on huippuluonteen lisäksi bueno turkki joten se on superpehmeää 100% angorakuitua luksuslankojen kehruuseen. Bueno on ainut luonnonruskea tyttömme ja siksi kuitua vain rajallisesti tarjolla. Angorakuidun ominaisuudet ovat vertaansa vailla ja sitä voi mainiosti yhdistellä muihin kuituihin tai kehrätä ylellistä 100% angoralankaa. Kuitu tulee omilta angorakaneiltamme, joten kuitu on erittäin eettistä. Angora keritään hellästi, kanin nauttiessa salonkihetkestään. Kuitua ei käsitellä tai pestä parhaiden kehruuominaisuuksien säilyttämiseksi. Suosituksena onkin pestä hellävaroen vasta valmis lanka.

Kaikki kuidut ovat luonnonväreissä ja nimetty kaniemme mukaan. Värinimitys tulee angorakanien standardeista, eivätkä vastaa niinkään silminnähtävää väriä, koska kanin väri määritellään kanin pään värin mukaan, joka aina tummempi. Väreissä saattaa olla myös vaihtelua, riippuen kerintäajankohdasta. Samaa sävyä saadakseen kannattaa tilata tai pudottaa koriin aina koko käyttöerä.

Väri: Luonnonruskea, lankana rusehtavaan taittava harmaa, lämmin kaunis sävy, Bueno

Kuidun pituus: 7-12cm

Kuidun pituus vaihtelee riippuen kerinnän ajankohdasta.

1 erä 25g


6,50 €