Käsinkehrätty 100% angoralanka - Jackpot Willa Pilvenhattara

Jackpot Willa Pilvenhattara on yksi ihanimpia angorapoikia, oikea halinalle. Pilvenhattaralla on nimensä mukaan todella pehmeä turkki ja hän onkin periyttänyt upeaturkkisia kanilapsia ja jatkanut hyvää luonne- ja turkkilinjaa. Lisäksi Jackpotilla on jäänsiniset silmät ja se onkin harvinaislaatuista angorakaneilla.

Kotimainen käsinkehrätty 100% angoralanka on erittäin lämmin ja pehmoinen lanka, joka sopii niin asusteisiin, kuin neuleisiinkin. Käsinkehrätylle langalle on ominaista, että se on struktuuriltaan ja väreiltään elävää. Kehrään yksisäikeisen langan löyhästi, jotta neuloksesta tulee pörheää. Angoralanka on myös hieno tehostelanka esimerkiksi raitoina, koska se höytyvällä olemuksellaan tulee hienosti esiin vaikkapa raidoittaen alpakan tai suomenlampaan villalangan kanssa. Ylellinen angoralanka on todella lämmin, hyvin kosteutta sitova ja näin ollen huippuihana lapasten materiaali. 

Kotimainen käsinkehrätty lanka on sekä ekologinen, että eettinen valinta. Lisäksi käsinkehrätyssä langassa on aivan omanlainen tuntuma.

aavaKNITS yksisäikeinen angoralanka on ihanan pehmeää. Se kehrätään käsin erikoistekniikalla, jolloin voit neuloa sitä aivan kuten monisäikeisiäkin. Erityisen hyvin yksisäikeinen sopii myös virkkaukseen.

Lankamme pestään ekologisella pesuaineella, eikä niissä ole koinsuojausta. Lankavyyhti on nimetty kuidun kasvattajan mukaan

Jackpot Willa Pilvenhattara, valkoinen

Vahvuus : Yksisäikeinen, valittavissa DK, ARAN tai WORSTED

Hoiva: Lumipesu, tuuletus tai hellä käsinpesu30 °C

Väri voi näyttää luonnossa hieman erilaiselta kuin näytöllä

Valitse variaatio:

42,00 €