Käsinkehrätty angoralanka - Enkeliprinsessa Gold

Nyt saatavana sinkku minivyyhtejä! Suloisen pehmeää käsinkehrättyä angorakanimme artesaanilankaa upeisiin neuletöihin. Enkeliprinsessa on ihananluontoinen sinisilmäinen tyttökanimme. Näihin vyyhteihin on kehrätty kultakimalletta.

Kotimainen angoralanka on erittäin lämmin ja pehmoinen lanka, joka sopii niin asusteisiin, kuin neuleisiinkin. Käsinkehrätylle langalle on ominaista, että se on struktuuriltaan ja väreiltään elävää. Angoralanka on myös hieno tehostelanka esimerkiksi raitoina tai kuvioina, koska se höytyvällä olemuksellaan tulee hienosti esiin vaikkapa yhdessä alpakan tai suomenlampaan villalangan kanssa. Ylellinen angoralanka on todella lämmin, hyvin kosteutta sitova ja näin ollen huippuihana lapasten materiaali. Minivyyhdistä saat jo kivasti kuviomateriaalia sukan tai lapasen varteen. Kokeile ja ihastu.

Lankamme pestään ekologisella pesuaineella, eikä niissä ole koinsuojausta. Lankavyyhti on nimetty kuidun kasvattajan mukaan.

Enkeliprinsessa:  valkoinen angorakuitu kultakimalteella

Puikkosuositus: Nämä ovat ilmavasti kehrättyjä, joten suosittelen astetta isompia puikkoja, kuin normaalisti Aran tai Worsted vahvuisille.

Puikkosuositus viitteellinen, neuletiheyteen vaikuttaa käsiala ja haluttu neuleen ilmavuus.

Hoiva: Lumipesu, tuuletus tai hellä käsinpesu 30 °C

Väri voi näyttää luonnossa hieman erilaiselta kuin näytöllä

Valitse variaatio:

17,60 €