Angora Kehruu - Kuitu - Liinu

Loppuunmyyty

Liinu on nimetty tyttäreni mukaan ja aivan kuin tyttäreni on Liinukin täyttä kultaa. Juuri tällä hetkellä Liinu - kani on neljän kanivauvan mamma, uih. Hän on huolellinen kasvattaja ja ensimmäisen poikueen hienosti kasvattanut.

Liinu turkkikin on kultaa, niin värin, kuin laadunkin puolesta. Liinun kehruuvilla on 100% angorakuitua luksuslankojen kehruuseen. Angorakuidun ominaisuudet ovat vertaansa vailla ja sitä voi mainiosti yhdistellä muihin kuituihin tai kehrätä ylellistä 100% angoralankaa. Kuitu tulee omilta angorakaneiltamme, joten kuitu on erittäin eettistä, todellista lähilankaa. Angora keritään hellästi, kanin nauttiessa salonkihetkestään. Kuitua ei käsitellä tai pestä parhaiden kehruuominaisuuksien säilyttämiseksi. Suosituksena onkin pestä hellävaroen vasta valmis lanka. 

Kaikki kuidut ovat luonnonväreissä ja nimetty kaniemme mukaan. Värinimitys tulee angorakanien standardeista, eivätkä vastaa niinkään silminnähtävää väriä, koska kanin väri määritellään kanin pään värin mukaan, joka aina tummempi. Väreissä saattaa olla myös vaihtelua, riippuen kerintäajankohdasta. Samaa sävyä saadakseen kannattaa tilata tai pudottaa koriin aina koko käyttöerä.

Väri: Madagaskar, lankana kermaan taittava luonnonvalkoinen, Liinu

Kuidun pituus: 7-12cm

Kuidun pituus vaihtelee riippuen kerinnän ajankohdasta.

1 erä 25g6,50 €